Slider

Inkubator

Fra idé til suksess

Vi bistår gründere og eksisterende næringsliv med å skape forretning og videreutvikle selskaper. Vårt inkubasjonsprogram tar for seg de viktigste stegene i det å etablere en bedrift. Også eksisterende næringsliv kan gå inn i inkubasjon. Da lager vi et skreddersydd program som er tilpasset bransjen du opererer i.

Vi ønsker å snakke med deg som:

  • har en unik teknologibasert idé med vekstpotensial
  • har fokus på utvikling av ideen i samspill med et marked
  • ønsker et forpliktende samarbeid med oss for å gi større fart til prosjektet

Som gründer er du/selskapet ansvarlig for prosjektet og bedriften din, og hvor vi deltar som strategisk partner med kompetanse, nettverk og kapital.

Eksisterende næringsliv

Jobber du i et eksisterende selskap med ett eller flere innovative prosjekter? Vi har økt vårt fokus på eksisterende selskaper, og vil gjerne komme i kontakt med deg vedrørende ditt prosjekt. Et slikt prosjekt kan eksempelvis omhandle et nytt produkt, en ny prosess eller en ny forretningsmodell. Vårt hovedfokus er teknologibaserte idéer. Dersom du er usikker på om ditt prosjekt er kvalifisert, anbefaler vi å ta kontakt.

Gründere

Dersom du har en idé eller teknologi med kommersielt potensiale, kan vi muligens hjelpe deg! Våre forretningsutviklere har en bred efaring med å bringe all mulig teknologi til marked. Og takket være vår brede kompetanse, kan vi bistå på mange forskjellige måter. Vårt hovedfokus er teknologibaserte idéer. Dersom du er usikker på om ditt prosjekt er kvalifisert, anbefaler vi å ta kontakt.

Hvordan kan vi bistå?

Rådgivning

Vi hjelper deg med sette opp forretningsmodell og -plan, utføre markedsanalyser, IPR-rådgiving, regnskap og rekruttering.

Finansiering

Vi bistår i jakten på finansiering og guider deg gjennom ulike tilskuddsordninger. Vi hjelper deg med å finne investorer til selskapet. Norinnova kan også investere.

Seminarer

Norinnova Technology Transfer avholder regelmessig seminarer og workshops på SIVA Innovasjonssenter. Klikk for å se mer

Kontorfasiliteter

Vi tilbyr gründere kontorplass i felleskap med Norinnova og andre gründere. Du vil få tilgang til møterom og bli en del av innovasjonsmiljøet ved Siva Innovasjonssenter Tromsø.

Nettverk

Vår inkubator gir deg tilgang på vårt nettverk i næringslivet, i offentlig sektor og innen forskning og utvikling. Vi hjelper deg med å finne aktuelle partnere, pilotkunder, mentorer og investorer.

La oss høre fra deg!

Norinnova Technology Transfer har kontor på Siva Innovasjonssenter Tromsø, regionens største kraftsenter for innovasjon. På innovasjonssenteret finner du kantine, kaffebar og konferansefasiliteter. Se mer på sivatromso.no

Eirik Bjørklund

Epost: eirik.bjorklund@norinnova.no
Tlf: (+47) 97629662

Forretningsutvikler
Norinnova Technology Transfer

Mats Trones

Epost: mats(a)norinnova.no
Tlf: (+47) 91544644

Forretningsutvikler
Norinnova Technology Transfer AS

Morten Lindrupsen

Epost: lindrupsen@norinnova.no
Tlf: (+47) 99608359

Forretningsutvikler
Norinnova Technology Transfer