Bli en del av Lederforumet!

Bli en del av Lederforumet!

Norinnova har i samarbeid med Næringsforeningen i Tromsøregionen tatt initiativ til et lederforum for ledere i regionen.

Som en del av Lederforumet vil du få faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til å utvikle din lederrolle. Du blir en del av et tverrfaglig nettverk der utgangspunktet for møtene er erfaringsutveksling og relasjonsbygging. Lederforumet skal skape en arena for lederutvikling med hovedvekt på faglig og sosialt utbytte. Det faglige innholdet blir foreslått av en programkomité bestående av forumets medlemmer.

Lederforumet i 2017

Som deltaker i Lederforumet får du fire årlige samlinger, inkludert én sosial sammenkomst. Det vil også bli tilrettelagt for fordypningsprogrammer med ulike ledelsesrelaterte tema.

Årets faglige program er utviklet i samarbeid med Nord-Norges fremste aktører innen leder- og organisasjonsutvikling. Samlingene vil i tillegg gi innblikk i ulike perspektiver på ledelse gjennom presentasjoner fra lokale bedrifter i Tromsøregionen.

Hvem passer lederforumet for?

Forumet passer for linje- mellom- og toppledere i Tromsøregionen som har et ønske om faglig påfyll, utvikle sin lederrolle og knytte kontakter. Forumet er relevant for ledere på tvers av bransjer og uavhengig av organisasjonens størrelse.

Pris

Kr 3000 + mva pr deltaker.

 

Program 2017

15 feb kl 11:30-15:30, The Edge

Gi arbeidsdagen et LØFT

v/ Organisasjonspsykologene Skare

Bedriftspresentasjon: Clarion Hotel the Edge v/ Øyvind Alapnes.

Nylig ble Clarion Hotell the Edge kåret til «Clarion Hotel of the Year 2016». Hvilke grep og arbeidsmiljø ligger til grunn for denne suksessen?

Workshop/gruppearbeid: Hvordan skape et godt arbeidsmiljø?

 

8. jun kl 11:30-15:30, Mack møtelokaler

Den nødvendige samtalen

v/ Organisasjonspsykologene Skare

Bedriftspresentasjon

Workshop/gruppearbeid

Sommerfeiring etter samlingen

 

14. sep kl 11:30-15:30, Siva Innovasjonssenter

Tid(en) til å lede

v/ Nordnorsk Lederutvikling

Bedriftspresentasjon

Workshop/gruppearbeid

 

21. nov kl 11:30-15:30, Siva Innovasjonssenter

Kultur spiser strategi

v/ Nordnorsk Lederutvikling

Bedriftspresentasjon

Workshop/gruppearbeid